vakantie Eifel

 

ALGEMENE VOORWAARDEN
Voor al uw reizen naar de Eifel !

Deze voorwaarden bestaan uit 2 gedeeltes:

 

Voorwaarden reserveren van een gastenkamer of vakantiewoning:

Leest u alstublieft, alvorens u definitief een reservering op onze website gaat maken, eerst onderstaande voorwaarden zorgvuldig door. Indien u een reservering maakt dan gaat u akkoord met onze voorwaarden alsmede de voorwaarden van de locatie waar u boekt. Kunt u zich niet vinden in deze voorwaarden, dan adviseren wij u om geen reservering via onze website te maken. Onze voorwaarden wijken af van die van andere organisaties, omdat wij een eigen werkwijze hanteren. Onze locaties zijn vaak kleinschalig en ook zij hanteren vaak afwijkende voorwaarden.

Wij zijn een uiterst betrouwbare en zorgvuldige intermediair met een uitstekende reputatie. Wij werken reeds jaren en zeer succesvol op internet. Uw boeking is bij ons in goede handen.


PRIVACYBELEID
Eifelreizen gaat zorgvuldig om met de privacy van alle gebruikers van de site en behandelt de persoonsgegevens vertrouwelijk. Wanneer u via onze site boekt, gebruiken wij uw gegevens uitsluitend voor uw reservering. Uw gegevens worden wel aan het desbetreffende gastenverblijven doorgegeven. Eifelreizen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van deze gegevens door onze contractanten.

 

RESERVERINGEN
Via de email stuurt u uw aanvraag naar ons toe. Daarop ontvangt u van ons een email als de kamer of woning beschikbaar is met de totale prijs. Pas na uw antwoord op deze email komt de reservering tot stand en ontvangt u van ons een bevestiging.  Zonder deze bevestiging is er geen sprake van een reservering en kunt u geen aanspraak maken op een kamer of op het arrangement of reis.

De reservering zelf is een transactie tussen u, de reserverende partij, en de locatie/contractant. Eifelreizen bemiddelt uitsluitend tussen genoemde partijen en is geen onderdeel van de transactie.

Aan reserveringsaanvragen en bevestiging van beschikbaarheid van ons kunnen geen rechten worden ontleend. De locatiehouders behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren.


VERZEKERINGEN
Eifelreizen is NIET aangesloten bij de ANVR of SGR. Dit is ook niet noodzakelijk, aangezien u niet aan ons betaalt maar rechtstreeks aan de locatie. M.a.w. wanneer Eifelreizen.nl onverwachts zou ophouden te bestaan (om welke reden dan ook), dan heeft dit geen enkele invloed op uw reservering. U sluit immers via ons een overeenkomst met onze locaties. Wij monitoren uw boeking echter zeer nauwlettend van begin tot eind. Wij doen dit omdat wij een één-op-één relatie met onze contractanten hebben. Andere websites hebben dit voordeel niet.

 

ANNULEREN
Annuleren van uw zijde
Indien een reisovereenkomst wordt geannuleerd kan de locatie annuleringskosten bij u in rekening brengen. Elke locatie op onze website heeft zijn eigen annuleringsvoorwaarden. Veelal worden de betalingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden meegestuurd met de boekingsbevestiging. Indien dit niet het geval is, kunt u ze altijd zelf opvragen.
Wij adviseren u om voor iedere reis een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annuleren doet u als volgt: u informeert Eifelreizen waarna wij het doorgeven aan de contractant. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het wel/niet annuleren van uw boeking. Gelieve dit zorgvuldig te doen en ons dus hierover te informeren.

Annuleringen van de zijde van de locatie
Eifelreizen werkt met talloze bedrijven, van zeer klein tot groot.
Eifelreizen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor gevallen waarbij als gevolg van overmacht, calamiteiten, faillissement, brand of anderszins situaties, uw reservering van de zijde van de locatie geannuleerd wordt. U bent een overeenkomst aangegaan met de locatiehouder en niet met ons. U dient in dergelijke gevallen zelf de locatiehouder aansprakelijk te stellen. Wij vergoeden in dergelijke situaties uw aanbetaling of verblijfskosten niet. Wij zullen in conflictsituaties een bemiddelende rol spelen.

AANSPRAKELIJKHEID
Eifelreizen doet haar uiterste best om alle informatie zo nauwkeurig en foutloos weer te geven op de website. Eifelreizen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade (direct/indirect) die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website. Eifelreizen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website en eventueel onjuiste informatie op deze website. Indien er onverhoopt onjuiste prijzen worden vermeld dan geldt ALTIJD de prijs die de locatiehouder voert.


KLACHTEN
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw verblijf in een van onze locaties, dan dient u dit ter plaatse direct kenbaar te maken. De locatiehouders doen hun uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Uiteraard zullen wij hierin desgewenst bemiddelen.

 

PROBLEMEN MET INTERNET
Eifelreizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die ontstaan wanneer u geen bevestiging per e-mail ontvangt. E-mail is niet altijd een betrouwbaar medium gebleken. Veel mail verdwijnt in spamboxen. Laat ons tijdig weten wanneer u geen bevestiging ontvangt.

Wij zijn een internetbedrijf en geheel afhankelijk van het functioneren van ieders computer, anti-virusprogramma, firewall, instellingen etc.. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die voortkomen door het niet ontvangen van e-mails van ons of van onze locatiehouders. Wij betreuren het wanneer mailtjes niet aankomen.


TARIEVEN
De tarieven op onze website zijn geldig voor een kalenderjaar (januari – december). Boekt u voor het volgende jaar, dan kan er sprake zijn van een prijsstijging. De nieuwe tarieven staan rond eind december/begin januari van het nieuwe jaar op de website, voor die tijd wordt de nieuwe prijs aan u bevestigd bij de reservering. Mocht er onverhoopt in de loop van het nieuwe jaar toch nog een oude prijs vermeld staan, dan geldt altijd de nieuwe prijs.

Voor een aantal locaties hanteren we ‘VANAF’ prijzen (afhankelijk van de seizoenen). De prijzen zijn op basis van eigen vervoer. Alle prijzen staan in de bevestiging vermeld. Er worden dus nooit extra kosten berekend (behalve eventuele toeristenbelasting)


RESERVERINGSKOSTEN

Wij berekenen, tenzij anders wordt vermeld, geen reserveringskosten.

 

TOERISTENBELASTING
Wij vermelden nooit de toeristenbelasting. Op 95% van de overnachtingen aan de Moezel wordt geen toeristenbelasting geheven. Mocht dit wel het geval zijn dan dient u deze echter wel altijd af te rekenen indien een locatie deze in rekening brengt (wettelijke verplichting). De locatie zal de kosten voor deze toeristenbelasting in zijn/haar bevestiging of op zijn/haar factuur vermelden. Het gaat hier om relatief lage bedragen.


BETALINGEN
De reissom dient altijd aan de locatie zelf te worden voldaan, nooit aan Eifelreizen.

 

RECHTEN
Alle rechten voorbehouden. De afbeeldingen, logo's, teksten en informatie op onze website (www.Eifelreizen.nl) zijn beschermd door het auteursrecht. Niets van deze website mag worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming aan de webredactie van Eifelreizen . Gebruik door derden is niet toegestaan.

Wijzigingen van deze voorwaarden
Eifelreizen behoudt zich het recht voor de leveringsvoorwaarden te wijzigen.

 

 

Voorwaarden reserveren van een arrangement:

Leest u alstublieft, alvorens u definitief een reservering op onze website gaat maken, eerst onderstaande voorwaarden zorgvuldig door. Indien u een reservering maakt dan gaat u akkoord met onze voorwaarden. Kunt u zich niet vinden in deze voorwaarden, dan adviseren wij u om geen reservering via onze website te maken. Onze voorwaarden wijken af van die van andere organisaties, omdat wij een eigen werkwijze hanteren.

Wij zijn een uiterst betrouwbare en zorgvuldige intermediair met een uitstekende reputatie. Wij werken reeds jaren en zeer succesvol op internet. Uw boeking is bij ons in goede handen.


PRIVACYBELEID
Eifelreizen gaat zorgvuldig om met de privacy van alle gebruikers van de site en behandelt de persoonsgegevens vertrouwelijk. Wanneer u via onze site boekt, gebruiken wij uw gegevens uitsluitend voor uw reservering.

 

RESERVERINGEN
Via de email stuurt u uw aanvraag naar ons toe. Daarop ontvangt u van ons een email als het arrangement te reserveren is met de totale prijs. Pas na uw antwoord op deze email komt de reservering tot stand en ontvangt u van ons een bevestiging.  Zonder deze bevestiging is er geen sprake van een reservering en kunt u geen aanspraak maken op een kamer of op het arrangement of reis.


ANNULEREN
Annuleren van uw zijde
Indien een arrangement wordt geannuleerd gelden daarvoor annuleringskosten:
- bij annulering tot 60 dagen voor de aankomstdag: 0 % van de reissom;
- bij annulering vanaf de59ste dag tot de 25de dag voor de aankomstdag: 40 % van de reissom;
- bij annulering vanaf de 24ste dag tot de 11de dag voor de aankomstdag: 60% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 11de dag tot de aankomstdag of later: de volle reissom.

Wij adviseren u om voor iedere reis een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annuleren doet u als volgt: u informeert Eifelreizen. Daarop krijgt u als antwoord een email met de annuleringskosten en betalingsmogelijkheden. Pas na het ontvangst van de annuleringskosten ist de annulering tot stand gekomen.


AANSPRAKELIJKHEID
Eifelreizen doet haar uiterste best om alle informatie zo nauwkeurig en foutloos weer te geven op de website. Eifelreizen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade (direct/indirect) die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website. Eifelreizen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website en eventueel onjuiste informatie op deze website.


KLACHTEN
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw verblijf in een van onze locaties, dan dient u dit direct ter plaatse direct kenbaar te maken en direct aan Eifelreizen kenbaar te maken. Eifelreizen doet zijn uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

PROBLEMEN MET INTERNET
Eifelreizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die ontstaan wanneer u geen bevestiging per e-mail ontvangt. E-mail is niet altijd een betrouwbaar medium gebleken. Veel mail verdwijnt in spamboxen. Laat ons tijdig weten wanneer u geen bevestiging ontvangt.

Wij zijn een internetbedrijf en geheel afhankelijk van het functioneren van ieders computer, anti-virusprogramma, firewall, instellingen etc.. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die voortkomen door het niet ontvangen van e-mails. Wij betreuren het wanneer mailtjes niet aankomen.


TARIEVEN
De tarieven op onze website zijn geldig voor een kalenderjaar (januari – december). Boekt u voor het volgende jaar, dan kan er sprake zijn van een prijsstijging. De nieuwe tarieven staan rond eind december/begin januari van het nieuwe jaar op de website, voor die tijd wordt de nieuwe prijs aan u bevestigd bij de reservering. Mocht er onverhoopt in de loop van het nieuwe jaar toch nog een oude prijs vermeld staan, dan geldt altijd de nieuwe prijs.

Voor een aantal locaties hanteren we ‘VANAF’ prijzen (afhankelijk van de seizoenen). De prijzen zijn op basis van eigen vervoer. Alle prijzen staan in de bevestiging vermeld. Er worden dus nooit extra kosten berekend.


RESERVERINGSKOSTEN

Wij berekenen, tenzij anders wordt vermeld, geen reserveringskosten.


BETALINGEN
De reissom voor een arrangement dient u te worden voldaan aan Eifelreizen.
De aanbetaling dient te geschieden binnen 2 weken na reservering en het restant dient te worden voldaan uiterlijk 1 maand voor start van de reis.

 

RECHTEN
Alle rechten voorbehouden. De afbeeldingen, logo's, teksten en informatie op onze website (www.Eifelreizen.nl) zijn beschermd door het auteursrecht. Niets van deze website mag worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming aan de webredactie van Eifelreizen . Gebruik door derden is niet toegestaan..

Wijzigingen van deze voorwaarden
Eifelreizen behoudt zich het recht voor de leveringsvoorwaarden te wijzigen.

 

goed gemarkeerde wandelpadenvergezicht EifelBoswandelingenZo mooi!