Zo mooi!Boswandelingenvergezicht Eifelgoed gemarkeerde wandelpaden

vakantie Eifel

 

Voor al uw reizen naar de Eifel !
IMPRESSUM:
Voor al uw reizen naar de Eifel !

Verantwoordelijk voor de inhoud van deze website is:
Eifelreizen
Mevrouw P. van Huizen
Postbus 64
1140 AB  Monnickendam
Tel: 06 36 07 15 09
Email: info@eifelreizen.nl
Kamer van Koophandel: 3713 7266

 

Niets uit deze website mag worden gekopieerd zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van mevrouw P van Huizen .
Uw privé-gegevens, welke wij ontvangen bij een email, zullen door ons alleen gebruikt worden voor deze doeleinden en zullen niet aan derden worden doorgegeven.

Eifelreizen.nl besteedt voortdurend zorg aan de samenstelling en het onderhoud van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de geboden informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van type- en drukfouten. De reisinformatie op deze site kan zonder enige kennisgeving met onmiddellijke ingang worden gewijzigd. Mocht de op deze site gepubliceerde informatie onjuistheden/onvolledigheden bevatten, dan kan Eifelreizen.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor hieruit voortvloeiende (directe dan wel indirecte) schade. Dit geldt eveneens voor schade (mede) veroorzaakt door het op elektronische wijze aanbieden en verzenden van gegevens en/of door technische storingen. Aan de op deze site geboden informatie en/of diensten kunnen door de gebruiker geen rechten worden ontleend, en worden geheel voor eigen risico gebruikt.